Demoverze Medallion III

Výhody demoverze softwaru:
  • Možnost sekvenčního testování
  • Možnost překrývání dat (grafů) kopírováním
  • Možnost kopírování dat přetažením
  • Možnost více jazyků
  • Různé funkce kurzoru
  • Vlastní tvorba protokolů

Stažení softwaru společnosti pro výzkum vibrací z této webové stránky znamená, že souhlasíte s následujícími podmínkami.
Vývoz a zpětný vývoz softwarových produktů společnosti pro výzkum vibrací se řídí Pravidly pro správu vývozu USA a tento software nesmí být vyvážen nebo reexportován bez předchozího souhlasu firmy pro výzkum vibrací.

Stažením nebo používáním softwarového produktu společnosti pro výzkum vibrací dokazujete, že nejste občanem Kuby, Íránu, Iráku, Libye, Severní Koreje, Súdánu, Sýrie nebo kterékoli země USA s embargou a nejste zahrnuty do seznamu odmítnutého seznamu entit nebo zvláštních Národní seznam. Budete dále souhlasit s tím, že nebudete vyvážet nebo reexportovat software o vibrační výzkumné společnosti žádné osobě na území Kuby, Íránu, Iráku, Libye, Severní Koreje, Súdánu, Sýrie nebo jakéhokoli amerického embarga. Kromě toho nebudete distribuovat software společnosti pro výzkum vibrací žádné osobě uvedenou na seznamu, která odmítne seznam, seznam subjektů nebo zvláštní národní seznam.

Řídící jednotka Medallion III funguje s naším vlastním softwarem, který nastavuje a provádí vibrační zkoušky a zároveň generuje základní formát protokolů ze zkoušek. Software je možné instalovat na počítač vybavený operačním systémem Microsoft® Windows mimo jeho verzi XP a starší verze. Software řídící jednotky Medallion III disponuje těmito moduly: sinus, SRTD, ráz, náhodné vibrace a ověření funkce systému společně s dalšími možnostmi:

Odesláním tohoto formuláře souhlasíte s našimi
zásadami ochrany osobních údajů. Čas od času můžete
přijímat propagační e-maily. Můžete se kdykoli odhlásit.